Consult Plus
Română (România)English (United Kingdom)
Recrutare
În zilele noastre, talentul este avantajul strategic pe piața forței de muncă. Serviciul de recrutare şi selecţie găsește oamenii potriviţi pentru posturile din cadrul firmei dumneavoastră. Procesul de recrutare şi selecţie se derulează în mai multe etape, parcurse în parteneriat cu clientul nostru.
  • Evaluarea presupune obţinerea de informaţii complete şi acurate despre caracteristicile postului şi ale companiei solicitante. Pe baza acestor informaţii se completează o fişă de descriere a postului care este oferită clientului şi supusă aprobării acestuia. Totodată, clientului îi vor fi prezentate strategiile de recrutare recomandate împreună cu o estimare a intervalului de timp necesar derulării procesului de recrutare.
  • Recrutarea vizează identificarea candidaţilor al căror profil psiho-profesional corespunde cu cerinţele şi condiţiile postului. Această etapă presupune utilizarea unor resurse informaţionale numeroase şi variate: baza de date Consult Plus, Internet (site-uri on line de recrutare), anunţurile în presă.
  • Selecţia oferă posibilitatea de a estima care dintre candidaţii identificaţi este persoana potrivită pentru postul în cauză. Aceste persoane sunt evaluate cu ajutorul unei baterii de teste psihologice şi profesionale stabilite în funcţie de specificul postului în cauză.
  • Prezentarea candidaţilor se realizează pe baza unui raport privind activitatea profesionala, nivelul de instruire şi alte aptitudini pe care le deţine fiecare candidat.
  • Asistarea integrării angajatului la noul loc de muncă asigură garanţia unei adaptări rapide şi optime a proaspătului angajat în organizaţia dumneavoastră. Cu ajutorul specialiştilor Consult Plus, se întocmeşte un plan de iniţiere a noului angajat pe perioada primei luni de activitate.
 


© Consult Plus 2019 | Toate drepturile rezervate
Graphic design Razvan Tabrea | Webmaster Lucian Mosut