Consult Plus
Română (România)English (United Kingdom)
Team building

Team buildingul (TB) reprezintă un program formativ  prin care se pot atinge diferite obiective organizaţionale. Consult Plus propune o gamă variată şi flexibilă de programe TB. Noi vă ajutăm să  transpuneţi energia fiecărui angajat într-o formă de valorificare colectivă. Echipa e propulsorul afacerii dumneavoastră!

In funcţie de nevoile identificate sau de solicitările explicite ale clienţilor noştri team building-ul poate viza organizaţia în ansamblul ei sau grupuri specifice de lucru.

 1. La nivel de organizaţie:
  • socializarea organizaţională
  • menţinerea sentimentului de apartenenţă, crearea sau întărirea identităţii organizaţionale
  • suportul în intervenţia organizaţională
 2. La nivel de grup/unitate structurală sau funcţională:
  • formarea sau consolidarea a unui grup.
  • îmbunătăţirea a performanţei efective a grupului.

În ceea ce priveşte tehnicile şi tipurile de activităţi utilizate, acestea variază de la tracking şi quest la scenarii mai complexe, urmărite pe durata întregului  program de team building, şi activităţi reale (de la gătit la expediţii de supravieţuire). Consult Plus oferă team buildinguri outdoor sau indoor, soft sau extreme, în funcţie de profilul clientului şi al echipei de participanţi. Vântul, ploaia, valurile, nisipul, stâncile și cărările de munte sunt aliații noștri de nădejde. Jaloane spre succes.

De asemenea, prin pachetele speciale, răspundem cerinţelor clientului de a acoperi nevoi de training punctuale, prin exerciţii de învăţare experienţială ce pot fi cuprinse într-un program de team building, altfel spus oferim programe TB focalizate pe problemele  specifice ale organizaţiei client, cum ar fi luarea de decizii, tehnici de negociere, managementul conflictelor ş.a.

 


© Consult Plus 2019 | Toate drepturile rezervate
Graphic design Razvan Tabrea | Webmaster Lucian Mosut