Consult Plus
Română (România)English (United Kingdom)
Leadership
Un grup ţintă aparte căruia se adresează programele de training Consult Plus este reprezentat de echipele de management. Pentru acestea, au fost concepute programe speciale de leadership assessment şi leadership development. Aceste programe permit evaluarea potenţialului de leadership, nu doar prin teste aptitudinale specifice, cât mai ales prin probe situaţionale şi observaţii extensive, într-un cadru natural. De asemenea, sesiunile de leadership development permit dezvoltarea într-un mediu relaxant a abilităţilor de leadership, precum şi sudarea şi articularea echipei de management.

De regulă, programul de training Leadership este oferit în pachet cu teambuildingul Leadership.
Teambuildingul pentru manageri si lideri are ca obiective:

  1. socializarea managerilor/liderilor într-un mediu informal;
  2. dezvoltarea, prin intermediul învăţării experienţiale într-un mediu nou, a celor mai importante abilităţi de leadership. Această învăţare va fi facilitată de exerciţii construite special pentru profilul managerilor participanţi, care vor porni de la datele furnizate de evaluări ale managerilor realizate pe baza unui dublu standard: profilul tip (ideal) al liderului în accepţiunea organizaţiei ai cărei membri sunt şi evaluarea cu un test standardizat a abilităţilor de leadership a fiecărui manager
  3. articularea echipei, dezvoltarea muncii în această echipă, astfel încât să se pună în valoare cât mai bine abilităţile fiecăruia şi echipa în ansamblul său să beneficieze la maxim de resursele individuale ale fiecărui membru al său.
 


© Consult Plus 2019 | Toate drepturile rezervate
Graphic design Razvan Tabrea | Webmaster Lucian Mosut